Aksel Hald
Aksel Hald ble kåret til Norges beste da Norge spilte uavgjort mot Polen.

Uavgjort for Juniorgutta mot Polen

Juniorgutta er i Polen og spiller kamper. Lørdag ble det uavgjort 33-33 i returkampen.

Etter seier 29-22 mot Polen fredag, var det lørdag klart for returoppgjør mellom lagene.

Polen styrte kampen fra start, men de norske gutta lå imidlertid aldri langt bak. Etter 25 spilte minutter var stillingen 16-12. Norge tok innpå Polens ledelse på tampen av første omgang, og lagene gikk til pause på stillingen 18-16 til Polen.

Etter pausen var det igjen hjemmelaget som kom best i gang. Polen scoret to mål på rappen før Norge satte sitt første mål i andreomgang. Lagene fulgte hverandre tett, men det var Polen som stadig var i teten. I det 43. minutt utlignet Norge til 23-23 og Polen tok timeout - noe som så ut som å lønne seg for hjemmelaget. Det ble litt rot for juniorgutta etter time-outen, som stadig måtte se Polen være både ett og to mål foran.

Etter 50 minutter var det Norge som tok timeout. Juniorgutta klarte raskt å redusere til 28-28. Norges målvakt utførte en strålende redning som førte til at U-gutta endelig kom seg i ledelsen på stillingen 29-28.

Tre minutter før fulltid stod det igjen uavgjort på tavlen etter at Norge hadde styrt kampen de siste minuttene. Det ble en jevn sluttspurt hvor lagene byttet på å score. Norge tok timeout med kun 35 sekunder igjen, på stillingen 32-32, og gikk dereetter i ledelsen 33-32. Men så fikk Polen fikk 7-meterkast bare sekundet før slutt. Hjemmelaget satte ballen i mål og utlignet til 33-33, noe som også ble sluttresultatet.

Norges beste spiller, samt toppscorer i kampen med 11 mål ble Aksel Hald.