Landskamp mot Færøyene
Emil Havsgård ble Norges toppscorer.

Tap for U-gutta på Færøyene

Der den ene delen beseiret Portugal, måtte den andre delen av U-gutta tåle et tap i sin første landskamp.

U-gutta (LM04) er denne uka delt i to grupper. Den ene gruppa er på Færøyene, mens den andre er i Spania og spiller den tradisjonsrike ScandIberico-turneringen.

U-gutta på Færøyene møtte torsdag kveld vertsnasjonen til den første av to kamper i løpet av samlinga.

Det ble en tøff kamp for de unge, norske guttene, som gjennom hele kampen ble liggende bak og jage.

Til pause var stillingen 17-10 til Færøyene, mens sluttresultatet ble noe penere sett med norske øyne; 28-25.

Trener Kristoffer Froestad var tross alt ganske fornøyd på telefon etter kampslutt:
- Vi startet helt greit, men så kommer vi inn i en periode hvor vi nesten ikke scoret mål, og det bare rant inn bakover. Vi tapte duellene og ble usikre, og var på det meste bak med ni mål. Andre omgang vant vi 15-11, så det var førsteomgang som ødela for oss. Etter pause fikk vi satt forsvarsspillet på en helt annen måte, som gjorde at vi til og med fikk kjørt kontringer. Vi har mye å jobbe med videre, men tar også med oss mange positive ting fra kampen i dag.

Lørdag ettermiddag møtes lagene igjen, og den kampen kan du strømme direkte (bak betalingsmur).