Stine Liden
Storhamars målvakt Stine Lidén gjorde en god jobb bakerst.

Storhamar videre i European League!

En spennende kamp, og poengdeling til tross - Storhamar vant sammenlagt mot SCM Gloria Buzau.

Med firemålsseier med seg fra Boligpartner Arena forrige helg, hadde Storhamar et godt utgangspunkt før søndagens tidlige oppgjør i Romania.
Det ble en jevnspilt kamp, som endte uavgjort 26-26.

Og akkurat så jevnt startet også kampen. Lagene fulgte hverandre mål for mål de første 20 minuttene, til stillingen 8-8.
Så dro SCM Gloria Buzau litt ifra, og til pause var de i ledelsen 14-11.

Hjemmelaget beholdt ledelsen utover i andre omgang, fram til det gjensto femten minutter. Da utliknet Storhamar ved Ane Cecilie Høgseth til 19-19.

Kampens siste femten minutter ble svært spennende, til tross for at Storhamar hadde fire mål "å gå på" fra første kamp.
Plutselig var nemlig Gloria Buzau foran med tre mål - og dermed hang Storhamars avansement i en tynn tråd... Mange skudd i blokka fra Storhamars side hjalp ikke på spenningen, men i sluttminuttene giret hedmarkingenes indre, harde kjerne opp.

Guro Nestaker og Kristin Venn vartet opp med flere scoringer, sammen med Emilie Hovden. Da Anniken Obaidli kun sekunder før slutt satte kampens siste scoring viste tavla 26-26!

Storhamar sikret med det uavgjort i denne kampen, og sammenlagt seier med fire mål. Dermed er de videre til gruppespillet i European League, og europaeventyret fortsetter etter en kommende velfortjent landslags- og jule-pause.