Martine Andersen
Martine Andersen ble kåret til Norges beste spiller. Her fra EM i juli.

Ny seier til juniorjentene i Tsjekkia

En særdeles god kamp av juniorjentene (LK02) mot Tsjekkia fredag ettermiddag, ga nok en seier!

En strålende førsteomgang var det som ga juniorjentene våre (LK02) seier over Island i torsdagens kamp.

Fredagens møte med Tsjekkia ble en jevnere prestasjon sett med norske øyne, med færre svake perioder og generelt riktigere energi og god flyt på banen.

Trener Bente Norum hadde følgende kommentar:
- Mot Tsjekkia fant vi flere og flere muligheter i spillet vårt, vi var gode i tempospill framover og vi spilte Tsjekkia helt i perioder.

Juniorjentene fikk i denne kampen testet ut både 5-1 og 6-0 i forsvar, og både framover og bakover på banen er det gode muligheter til videre utvikling.

Lørdag venter Sveits som motstandere, før Juniorjentene setter kursen hjemover igjen.

Norge - Tsjekkia 32-25 (15-13)
Cheb, Tsjekkia

Norges lag og målscorere: Camilla Hennig-Olsen (Oppsal) 5, Ronja Tjelmeland Vesterøy (Ålgård Håndballklubb), Avril Mikkelsen Frei (Åsane HB) 7, Frida Brandbu Andersen (Fredrikstand Ballklubb), Johanne Halseth Nypan (Byåsen) 1, Fanny Skindlo (Tertnes Håndball Elite), Henriette Espetvedt Eggen (Fyllingen) 4, Martine Kårigstad Andersen (Follo HK Damer) 8, Kaja Røhne (Stabæk) 3, Julie Søfting Tovslid (Gjerpen HB), Rikke Midtfjeld (Aker) 3, Selma Henriksen (Fredrikstad Bkl), Lone Sandvik (Storhamar HB), Lina Waage Mossestad (Fyllingen) 2, Sanne Løkka Hagen (Flint) 3, Tora Tande-Elton (Ullern IF).
Tsjekkias toppscorer: Klára Kubálková - 5.
Utvisninger: Norge 3x2 minutter, Tsjekkia 5x2 minutter