Nora Mørk, Vipers
Nora Mørk ble kampens toppscorer med 8 mål.

Storseier for Vipers i Champions League

Vipers fikk sin andre seier i Champions League med en 14-målsseier mot tyrkiske Kastamonu.

Se høydepunkter her:

Etter to tap og en seier i mesterligaen så langt lå Vipers på en fjerdeplass i gruppe B før lørdagens oppgjør mot gruppens sisteplass, tyrkiske Kastamonu Belediyesi Gsk, i Aquarama.

De to lagene startet første omgang med å følge hverandre tett, og begge lag kom opp i fire mål før Vipers fant veien til en ledelse. Hjemmelaget ledet 9-4 før det tyrkiske laget fikk inn en scoring i Vipers sitt mål.

Derfra så hjemmelaget seg aldri tilbake. De holdt på femmålsledelsen frem til det var fem minutter igjen av første omgang, hvor de økte ledelsen med ytterligere fire mål før pause. Etter halvspilt stod det 20-11 til Vipers.

– Veldig fornøyd med førsteomgang, synes vi jobber fra i forsvar og får bra kontringsmuligheter, sier Ole Gjekstad til Viasat i pausen.

I andre omgang startet begge lag med høyt gir. Begge lag fulgte hverandre tett med scoringer, men det ble også delt ut flere utvisninger og til slutt to røde kort til Kastamonu i løpet av omgangens første 15 minutter.

Vipers holdt giret oppe gjennom resten av andre omgang og det ble flere kontringer også i andre omgang. Hjemmelaget økte ledelsen fra ni til 14 mål. Kampen endte 39-25 i Aquarama.

Ole Gjekstad hadde dette å si til Viasat etter kampen:

– Kjempefornøyd, vi har hatt en rar inngang til denne kampen med lite fellestrening. Jeg er fornøyd med hvordan alle står opp og at vi vinner så mye. Det er et viktig lag å ha bak oss på tabellen og viktig å få så stor målforskjell.

Vipers spiller sin neste kamp i Champions League lørdag 23. oktober klokken 18:00 mot russiske CSKA, også denne kampen blir spilt på hjemmebane i Aquarama.