ØIF jubler for seier
ØIF Arendal jubler etter seieren mot polske Górnik Zabrze.

Videre i kvalifiseringen til European League

Til tross for tap (28-29), er ØIF Arendal videre i kvalifiseringen til European League da de vant sammenlagt.

Forrige søndag fikk sørlandsguttene en pangstart på kvalifiseringsrunden da de vant med ti mål over polske Górnik Zabrze på bortebane. Dermed hadde de allerede da gode forutsetninger for å gå videre.

Det var et annet polsk lag ØIF Arendal møtte i dag, og kveldens kamp var jevn fra start til slutt. Etter 15 minutter spilt ledet de polske guttene med to mål med stillingen 10-8. Arendal fikk aldri overtaket, og til pause var stillingen 15-14 til bortelaget.

Polakkene lot ikke Arendal-gutta ta styringen, men de hang godt med i kampen. Górnik Zabrze ledet så å si hele andreomgang med både ett og to mål, og halvveis i omgangen hadde de fremdeles en tomålsledelse med stillingen 21-23.

Det var ikke før i de aller siste spilleminuttene at ØIF Arendal virkelig tok innpå. Klokka viste 56 minutter da det sto likt 27-27, men kampen endte til slutt med seier for gjestene. Stillingen ble 28-29.

Til tross for ettmålstap vant ØIF Arendal kvalifiseringsrunden sammenlagt med stillingen 57-48, og er dermed videre i kvalifiseringen til European League.