Tobias Grøndahl ble Elverums toppscorer med fem mål. Her fra en tidligere kamp.

Nytt uavgjort oppgjør i Champions League

Elverum kjempet seg til ett poeng i sitt tredje oppgjør i mesterligaen mot kroatiske HC PPD Zagreb.

Se høydepunkter:

Før den tredje kampen lå Elverum på en femteplass i gruppe A i mesterligaens gruppespill etter to spilte kamper. Onsdagens motstander, HC PPD Zagreb lå på åttendeplass med to tap før kampen mot Elverum i Kroatia.

I Kroatia var det hjemmelaget som fikk den beste starten på kampen. I første omgang ledet de med tre mål før Elverum fikk sitt første. Det norske laget hadde flere tekniske feil i kampens første ti minutter, som ga det kroatiske hjemmelaget muligheten til å øke ledelsen. Ti minutter inn i andre omgang ledet hjemmelaget 7-2 over Elverum.

Bare tre minutter senere hadde Zagreb økt ledelsen til 10-4, men herfra ga Elverum mer motstand. Med fem minutter igjen av omgangen hadde Elverum halvert ledelsen til Zagreb på seks mål, som holdt inn til pause. Lagene gikk i garderoben med stillingen 14-11.

Elverum fikk en mye bedre start i andre omgang. De tok igjen ett mål og fulgte Zagreb to mål bak i omgangens første ti minutter. Elverum kom opp i en ettmålsledelse etter halvspilt omgang, men ble tatt igjen av Zagreb.

I omgangens siste ti minutter spiller lagene uavgjort mål for mål, og det er også slik kampen endte. Elverum hentet seg godt inn i andre omgang, men det ble ett poeng til hvert av lagene og stillingen 27-27.

Elverum spiller sin neste kamp i Champions League mot ungarske Pick Szeged i Ungarn klokken 18:45.