Benjamin Berg ble Norges toppscorer, og ble også kåret til banens beste spiller.

U-gutta spiller om 11. plassen

U-gutta (LM02) fikk det tøft i plasseringsspillet i EM, da de fredag kveld tapte 28-21 for Ungarn.

De første snaue 15 minuttene av kampen var jevne, men så dro Ungarn i fra. Til pause var Ungarn foran på 14-8, etter en første omgang preget av mange skuddbom og flere tekniske feil fra Norge.

Andre omgang ble mye bedre, sett med norske øyne. Forsvaret satt bedre, målvakta fikk noen gode redninger bakerst, og framover var det mer samspill som ga gode målsjanser.

Gapet fra første omgang ble imidlertid for stort å hente inn, og Norge kom seg aldri nærmere enn fem mål bak.

Kampen endte til slutt med Ungarsk seier 28-21, og med det er det Ungarn som skal spille kampen om 9. plassen, mens Norge skal spille om 11. plassen lørdag.

Norges kamp spilles klokka 1630, og du kan strømme alle kampene direkte på EHFTV.