Jobber hardt i forsvar mot Danmark
Benjamin Berg og resten av U-gutta fikk tøffe tak i første EM-kamp.

Det ble en tøff EM-start for U-gutta

I første kamp i gruppespillet i EM møtte U-gutta Danmark i en tøff match, som endte med dansk seier 29-19.

Det startet forholdsvis jevnt i den kroatiske innlandsbyen Koprivnica torsdag ettermiddag.

Lagene fulgte hverandre til 3-3 etter 8 spilte minutter, men de neste 52 ble sterkt preget av Danmark...

Til pause var danskene foran med 16-8, men U-gutta våre klarte å spille seg litt opp i starten av andre omgang. På et tidspunkt var de bare fire mål bak, men så dro Danmark igjen ifra, og vant til slutt med 10 mål. Likevel ble Norges beste spiller kåret til målvakten, Sivert Tryggestad fra Ski IL fikk bestemannspremien.

U-gutta skal spille totalt tre kamper i innledende gruppe, før hovedrunden venter. Deres neste kamp er mot Tyskland fredag klokka 16.30, mens Russland er motstandere på søndag til samme tid.

Alle kampene kan du strømme direkte hos EHF TV.