Philip Skjerve LM02
Philip Skjerve Slette (Haslum IL) ble kåret til banens beste spiller.

Solid spill ga flott seier i EM

I andre mellomrundekamp gikk det meste på skinner for u-gutta (LM02), som vant 29-26 over Østerrike.

Kampen fikk en jevn start, og det var uavgjort på 1-1 og 2-2.
Derfra og ut kampen var det derimot Norge som var i føringa. På det meste var Norge fem mål foran i første omgang, men pauseresultatet var 14-10 i norsk favør.

Gjennom andre omgang holdt Norge seg stabilt foran, og hadde på det meste en sjumålsledelse. I sluttminuttene kom imidlertid Østerrike opp i ryggen, men aldri nærme nok.

Benjamin Berg LM02

Benjamin Berg ble Norges toppscorer med sju mål. Foto: EHF

Sluttresultatet ble 29-26 til Norge, som med den seieren blir nummer 2 i sin mellomspillsgruppe.

Dermed skal det videre spilles om plassene fra 9-12 i EM. Første kamp i plasseringsspillet er fredag klokka 1730, og du kan strømme alle kampene direkte på EHFTV.

EM ungdom - herrer - mellomspill gruppe C
Østerrike - Norge 26-29 (10-14)
Sports Hall Secondary School, Koprivnica, Kroatia
Norges toppscorer: Benjamin Berg (Fjellhammer IL) - 7.
Østerrikes toppscorer: Jonas Magelinskas - 8.
Utvisninger: Norge 6x2 minutter, Østerrike 6x2 minutter og ett direkte rødt kort.