Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Yngre landslag i beachhåndball (LBY) får sine trenere.
Katinka Haltvik og Ole Thomas Nøstvold skal trene yngre landslag i beachhåndball.
Foto: NHF/Privat

Nye beachlandslag får sine trenere

Katinka Haltvik og Ole Thomas Nøstvold blir trenere for hvert sitt yngre landslag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juli ble Katinka Haltvik og Ole Thomas Nøstvold ansatt som trenere for de nye yngre landslagene i beachhåndball. Katinka skal trene jentelaget, mens Ole Thomas får ansvar for gutta. Lagene vil bestå av spillere født i 2006 og 2007.

Både Katinka og Ole Thomas har god kjennskap til beachhåndballen. Katinka har spilt for Beachjentene siden 2014, og har vunnet flere medaljer med laget. Hun var senest med da jentene kom på 4. plass i EM i Bulgaria for en knapp måned siden.

Ole Thomas er på sin side teamleder for Beachgutta med ansvar for video. Han var også med til EM i Bulgaria, der gutta endte på 6. plass. Som spiller har han en NM-medalje i beachhåndball på merittlisten.

De nye landslagstrenerne gleder seg stort til å ta fatt på oppgavene.

- Det var veldig hyggelig å få tilbud om stillingen som landslagstrener i beachhåndball. Jeg er privilegert og stolt over å få lov til å være trener for unge talenter som har lyst til å spille beachhåndball, sier Katinka, og legger til:

- Jeg ser mest frem til å rekruttere mange gode spillere til damelandslaget, slik at nivået blir enda høyere og sporten kan fortsette å utvikle seg, og selvfølgelig til å lede et lag med mange gode, unge talenter i mesterskap. 

- Det var selvfølgelig veldig hyggelig å få det spørsmålet, og noe jeg raskt hadde lyst til å være med på. Jeg ser frem til å starte et juniorlag, som det ikke har vært på flere år i beachhandballen. Det å jobbe sammen med yngre utøvere er alltid interessant, utfordrende og gøy. Jeg gleder meg til å komme i gang med regionale og nasjonale samlinger når det blir mulig, sier Ole Thomas.