U-gutta endte på 11. plass i EM.

Flott seier for U-gutta i siste EM-kamp

U-gutta (LM02) fullførte med stil, og vant 31-24 mot Italia. Dermed endte de på 11. plass i EM.

Lørdag ettermiddag var det klart for den andre og siste plasseringskampen i EM for U-gutta. I potten lå 11. plass.

De norske gutta åpnet kampen på best mulig måte. Godt forsvars- og keeperspill gjorde at U-gutta hadde scoret fire mål da Italia fikk sitt første åtte minutter inn i kampen. I angrep spilte Norge seg til gode sjanser og hadde høy uttelling på skuddene sine. Dermed ledet de 8-3 ved halvspilt omgang. Til tross for et lite måltørke midtveis i omgangen, økte U-gutta ledelsen til pause. Da stod det 15-7 i norsk favør.

Andre omgang fikk en noe tråere start enn den første, med flere tekniske feil og en utvisning for Norge. Italia reduserte med tre mål på rad, men U-gutta beholdt både roen og ledelsen gjennom omgangen. På det meste ledet de med ni mål, og totalt sett ble det en strålende avslutning på mesterskapet for de norske gutta. Kampen endte 31-24, og 11. plass i EM var et faktum for Norge.