Lagbilde
Det norske u-landslaget, LM02

Danmark definitivt dyktigst

Det norske U-landslaget tapte 29-24 mot Danmark i den andre kampen i Scandinavian Open.

Lørdag var det definitivt best å være dansk - i Sverige. Da det norske U-landslaget møtte Danmark til kamp to av tre i Scanidnavian Open, ble det en kamp hvor mye ikke stemte - sett med norske øyne. Litt for mange tekniske feil satte en stopper for seier for de norske U-gutta.

Det begynte egentlig ganske bra. Det norske laget stod bra i forsvar, og fant veien frem i angrep. Men for Danmark begynte det enda bedre.

Til pause var Danmark foran med fire mål og stillingen 17-13.

Det lugget i begynnelsen av den andre omgangen. Etter ti minutter hadde Norge fått tre mål. Danmark det dobbelte.

Etter en time-out tok spillet seg noe opp igjen. Guttene fikk gjennomført avtalene sine i angrep, og hadde marginene med seg på returer og kontringer. Den danske ledelsen ble mindre - men à jour kom de norske guttene aldri.

Danmark vant til slutt kampen 29-24.

- Tross tap var det delvis en bra kamp i dag, kommenterte landslagstrener Johnny Jensen etter spilleslutt lørdag.

- Vi må spille bedre i lengre perioder - da kan vi slå dem. Og moralen i laget er god!

Optimisme og tro tar laget med seg når de møter Sverige klokken 12:00 i morgen, søndag 8. august. Kampen kan du se på Solid Sport (mot betaling).