20210602 Henriette Jack Larsen LK02 Foto Svein André Svendsen 640x360web.JPG
Henriette Larsen spilte en god kamp mot Danmark.

Alle gode ting er ikke alltid tre

Den siste kampen i Scandinavian Open endte med syvmålstap for Danmark for juniorjentene.

Selv om Juniorjentene vant både mot både Ungarn og Sverige tidligere i turneringen, startet det likevel "helt feil" i den tredje og siste turneringskampen for LK02 i Danmark fredag ettermiddag.

De norske jentene var på etterskudd i duellspillet bakover og hadde for stor avstand til de danske pigene, som raskt kom foran på måltavlen.

Utover i omgangen fikk juniorjentene justert forsvarsspillet, og dermed også forstyrret angrepsrytmen til danskene. Til pause var det Norge som var foran med ett.

Den andre omgangen startet som den første, med en ny dårlig periode. Etter bare et par minutter spill var det plutselig hjemmelaget som var foran - og det med tre mål. Likevel gav de norske håpefulle ikke opp. De var tro mot systemene, og hentet seg inn igjen på 14-14. Men derfra og ut var det dansk dominans. Norske tekniske feil og unøyaktig pasningsspill ble utnyttet til det fulle av de danske jentene, som til slutt vant ballet hele 27-20.

Juniorjentene får ikke dvele med tapet alt for lenge. Allerede 8. juli kastes EM i gang i Slovenia.

Danmark – Norge 27-20 (9-10)