Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Elverum - Barca
Foto: Elverum

Elverum og Vipers klare for Champions League

Nok en gang er Elverum tildelt plass i Champions League. Vipers er Norges representant på kvinnesiden.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elverum var blant de 22 lagene som søkte om en plass i EHF Champions League for menn kommende sesong. Tirsdag ble det klart at laget fra Innlandet er tildelt plass i det gode selskap, opplyser Det europeiske håndballforbundet (EHF) på sine nettsider. Elverum er dermed klare for nok en sesong med storkamper på rekke og rad.

Som vinner av REMA 1000-ligaen og DELO EHF Champions League sesongen 2020-21, var Vipers Kristiansand allerede klare for mesterligaspill kommende sesong. Storhamar var blant de 20 lagene som søkte om en oppgradering fra EHF European League, men EHF fant dessverre ikke plass til laget i år heller, opplyser de i en kunngjøring. Dermed blir Vipers Norges representant i kvinneklassen.

Begge turneringen spilles med 16 lag fordelt på to grupper i gruppespillet. 10 av lagene var på forhånd spikret som følge av serieprestasjoner i store, europeiske ligaer.

Hvem som spiller i hvilken gruppe, avgjøres ved trekning fredag 2. juli kl. 11.00. Trekningen kan du følge på EHF TV, YouTube og Facebook.