Henny Reistad
Vipers stikker av med en ny seier i Champions League og har nå seks av seks mulige poeng.

Vipers topper tabellen etter ny seier i CL

Vipers vant sin tredje strake kamp i Champions League og klatret seg til førsteplassen i gruppen.

Det var tett mellom de topp tre lagene i gruppe A i Champions League før kveldens oppgjør mot Nora Mørks tidligere lagkamerater fra CSM Bucuresti. Vipers lå på en forelpig tredjeplass i gruppen.

Sørlendingenes Emilie Hegh Arntzen satte kampens første mål og fikk en knapp ledelse. Det rumenske laget lå like bak og ingen av lagene fikk overtaket på det andre, men Vipers ga aldri fra seg det lille tomåls-forspranget de hadde fått gjennom omgangen. Lagene gikk til pause med stillingen 14-12.

I andre omgang startet Vipers desidert best med to kjappe mål. Etter ti minutter hadde hjemmelagets ledelse økt til 21-15. Bucurestis trener, Adrian Vasile, la etter dette ned timeout kortet for å ta en prat med laget sitt. Utover i andre omgang har Vipers noen små tekniske feil, men Bucuresti får ikke plukket opp fordelene av dette. Forspranget på seks mål ble for vanskelig å ta igjen for gjestene, og kampen ender 30-25 til hjemmelaget.

Med to poeng til i bagasjen har Vipers maksimal poengsum etter tre kamper og en klar ledelse i gruppen. Neste kamp i Champions League er bortekamp mot danske Esbjerg, som spilles søndag 18. oktober Kl. 14.00 i Blue Water Dokken.