Vipers møtte tøff motstand i Danmark

Det ble uavgjort 27 - 27 da Vipers møtte Esbjerg borte i Danmark, søndag formiddag.

Det ble en spennende kamp i Danmark, da Vipers fikk med seg ett poeng hjem til Kristiansand.

Søndag tok altså Vipers turen til Danmark for å møte Esbjerg i gruppespillet i EHF Champions League. Man kunne se allerede i lineup’en, hva som var Vipers mål med denne kampen og med hele 16 spillere på kamprapporten, mot Esbjergs 11, lå det an til å bli en tøff kamp for de danske piker.

Et skadeskutt Team Esbjerg viste likevel tidlig at Vipers skulle få kjenne på motstand og allerede etter fem minutter presset de Vipers til å ta timeout på stillingen 4-1. Vipers skjerpet seg, men første omgang endte 12-12.

Gode skudd fra begge backene til Esbjerg gjorde at de holdt seg inne i kampen og ledet til tider i andre omgang. Til tross for god motstand var Vipers gode og spilte seg til flere gode sjanser, men godt målvaktspill av Esbjergs Poulsen gjorde at denne kampen ble ganske spennende.

Idet det gjenstod 50 sekunder var stillingen 27-27 tok Vipers sin siste timeout for å planlegge et siste angrep. Dessverre rotet de bort ballen og med 10 sekunder igjen tok Esbjerg timeout. Heldigvis blir det bom i hjemmelagets siste angrep også og Vipers får som nevnt tidligere med seg ett poeng hjem til Kristiansand.

Neste kamp for Vipers i Champions League er borte mot Rostov-Don, 24. oktober.