Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20191006_Rønning,-Andrea_Fredrikstad_640x360web_foto_NTH.jpg
Illustrasjonsfoto Andrea Rønning, Fredrikstad
Foto: NTH/Fredrikstad Bkl

FyllingenBergen og Fredrikstad før seriestart

Fredrikstad (K) og FyllingenBergen (M) endte begge på 8. plass i REMA 1000-ligaen 2019-20

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På grunn av omstendighetene (Koronaviruset) ble det ikke sluttspill, men i begge klubber lever håpet om at det skal det bli REMA 1000-ligaen 2020-21.

FREDRIKSTAD BKL

Eirik Haugdal skal i gang med sin andre sesong som hovedtrener. Fjorårets 8. plass er den samme som klubben tror på igjen. Strategen Anette Hansen må laget klare seg uten denne sesongen (venter barn), men laget har fått med seg gode opplevelser i flere av oppkjøringskampene (seier mot Larvik og Reistad).

Dette sier Eirik før seriestart:*)
En vanskelig sesong å bruke spåkula på. Ingen vet helt hvordan seks måneder uten obligatoriske kamper vil påvirke de ulike lagene. Ganske sikker på Storhamar og Vipers som de to beste lagene. Tror det blir veldig jevnt midt på tabellen, hvor interne oppgjør blir direkte avgjørende for plasseringen til slutt. Det eneste som er 100 % sikkert er vel at samtlige gleder seg til sesongen starter igjen.

Trenere Fredrikstad Bkl 2020-21
Hovedtrener Eirik Haugdal (fra 2019). Assistenttrener Magnus Andersen (fra 2020).

FYLLINGENBERGEN

Fredrik Ruud har tatt steget opp fra assistentrollen og har nå hovedansvaret i Bergensklubben. Han er optimist, og klubbens målsetting er 4. plass til slutt. I treningskampene har det vært litt blanding (med tap både mot Viking, Drammen og Elverum).

Fredrik sier dette før seriestart:*)
Det blir morsomt å få lov til å begeistre Norges befolkning med idrettsglede, engasjement og følelser. Idretten gir befolkningen et nødvendig pusterom fra en ellers alvorlig hverdag, og vi i FyllingenBergen er overklare til å ta det samfunnsansvaret vi i idretten har.

Trenere FyllingenBergen 2020-21
Hovedtrener: Fredrik Ruud (fra 2020, tidligere assistenttrener). Assistenttrenere: Jan Stankiewicz (fra 2020) og Sølvi Hylleseth (fra 2020).

*) Hentet fra Avkastprogrammet for REMA 1000-ligaen 2020-21

Se mer om REMA 1000-ligaen 2020-21