Sigvaldi Gudjonsson og resten av Elverum ga alt, men det holdt ikke helt denne gangen.

Elverum rakk aldri å ta igjen Aalborg

Hedmark-guttas siste kamp i Champions League endte med tap mot danske Aalborg Handbold.

Det danske laget Aalborg Handbold tok i mot Elverum til det siste oppgjøret i årets Champions League. Hjemmelaget startet med høyt trykk i første omgang, og publikummet i en nesten fullsatt Justlander Bank Arena bar dem videre gjennom omgangen. De rødkledde la tidlig press på Elverum, og ledet med fire mål før det var spilt fem minutter.

De hvite- og sortkledde gjestene ble liggende bak gjennom hele omgangen, og klarte ikke stoppe økningen av rommet opp til det danske laget. Med målvaktene var det heller ingen lett kamp for Elverums nettvoktere. Aalborgs målvakt, norske Kristian Sæverås, holdt en høy redningsprosent gjennom hele første omgang. De norske gjestene kjempet seg gjennom omgangen, men klarte ikke å ta igjen hjemmelaget før føyten blåste. Lagene gikk i garderoben til pause med stillingen 18-11 til hjemmelaget.

Aalborg holder på trykket sitt inn i andre omgang, men etter en tur i garderoben hadde Elverums gutter funnet rytmen. Andre omgang hadde en helt annen lyd enn første. De norske gjestene klatrer opp og minimerte ledelsen til hjemmelaget, helt til det bare skiller ett mål med 15 sekunder igjen av kampen. Aalborgs angrep møtte et mann mot mann forsvar som stod høyt i banen. Etter få pasninger finner Aalborg en luke, og de setter kampens siste mål. Kampen ender 30-28 til det rødkledde hjemmlaget.

Elverum har møtt mange tøffe motstandere i årets Champions League sesong. De har gjennom gruppespillet tatt med seg én seier, og ender med det på 8.- og sisteplass i gruppe A. Dette var derfor den siste kampen i mesterligaen for i år.