Emilie Hovden og Storhamar gikk seirende ut etter dagens oppgjør i EHF Cup.

Ett steg nærmere kvartfinale i EHF Cup

En lovende seier mot Herning-Ikast sender Storhamar opp til andre plass i gruppen.

Det forrige møtet mellom de to lagene endte med en god seier til Herning-Ikast, men denne gangen fikk Storhamar sin revansj på hjemmebane. Storhamar førte store deler av første omgang, og fikk tidlig en ledelse i kampen. Etter halvspilt førsteomgang lå de gule og blå foran med fire, men da begynte Herning-Ikast opphentingen. De minsket ledelsen til Storhamar og lå rett bak frem til pause, hvor de kom seg opp til utligning. Lagene gikk til pause med stillingen 14-14.

Etter pause lå de to lagene jevnt etter hverandre hele veien. Storhamar fikk en ledelse på tre mål da det stod 15 minutter spilletid igjen på tavlen. Etter dette falt de aldri helt ned igjen, og holdt en knapp avstand ned til Herning-Ikast helt til slutt. De danske besøkende hang etter så godt de kunne, men hjemmelaget gikk seirende ut. Kampen endte 26-24 til Storhamar.

Det danske laget har enda ikke tapt en kamp i gruppespillet, og er med det klare for kvartfinaler i EHF Cup. Storhamar klatrer opp på en andreplass i gruppe D, bak Herning-Ikast, etter dagens kamp.

Neste, og siste steg mot kvartfinaler i EHF Cup for Storhamar er kampen mot Bietigheim søndag 9. februar klokken 17:00.