Utvilsomt bra utgangspunkt

Det var liten tvil om hvem som kom til å vinne i lørdagens første kamp i tredje runde i EHF Men´s Challenge Cup.

Drammen Håndballklubb tok imot finske Dickens i Reistad Arena til Challenge Cup lørdag kveld. Hjemmepublikummet fikk god valuta for pengene.

Kristian Kjelling og de blåkledde DHK-guttene var godt forberedt før kveldens kamp, og punkterte det finske forsvaret fra start. Til pause var Drammen foran med syv mål, med stillingen 17-10 på måltavlen.

Den andre omgangen startet litt trådt, og gjestene fikk flere kjappe mål. Men akkurat da publikum begynte å lure på om det hele raknet, og Drammen "bare" var foran med fem, våknet de heldigvis igjen.

Da DHK igjen økte tempoet, hadde ikke Dicken sjans til å følge etter, og røk på flere tekniske feil. Hjemmelaget dro raskt fra, og takket være målvakt Mathias Kolstad Holm som fikk opp redningsprosenten sin betraktelig på siste halvdel av andre omgang, var det etter hvert liten tvil om hvor poengene skulle ende.

Returkampen spilles i Helsinki 23. november.