ØIF Arendals trener Marinko Kurtovic

ØIF Arendal med første stikk

ØIF Arendal beseiret FH Hafnarfjördur 30-25 i første av to kvalikkamper til EHF Cup søndag kveld.

ØIFs Sondre Paulsen satte kampens første mål etter ett minutt, før FH Hafnarfjördur satte to raske scoringer.
Det var eneste gang i løpet av kampen hjemmelaget ledet, og ØIF dro sakte, men sikkert ifra mot pause.

På det meste var ØIF foran med åtte mål, mens pauseresultatet var 11-18 i ØIFs favør.

I andre omgang fortsatte ØIF det solide spillet, og opprettholdt ledelsen.
På det meste var de 10 mål foran på 22-12, mens kampens siste 20 minutter ble noe jevnere.
Faktisk vant hjemmelaget denne perioden hele 13-8, og fikk pyntet på sluttresultatet så tavla til slutt viste 25-30 i ØIFs favør.

Det betyr at ØIF Arendal har et godt forsprang før neste helgs returoppgjør hjemme i Sør Amfi.