Norges toppscorer, Live Rushfeldt Deila.

Tre på rad for Juniorjentene!

Juniorjentene (LM00)dro til slutt i land en trygg femmålsseier 30-25 mot Romania i EM søndag.

Også i dagens kamp, som de to foregående, startet det jevnt for de norske juniorjentene som søndag møtte Romania i siste kamp i innledende gruppespill i EM.

Norge scoret kampens første mål etter bare 37 sekunder, og så skulle det gå tre hele minutter før kampens neste scoring kom - til Romania etter en 7-meter.
Lagene fulgte hverandre til 5-5, før Norge scoret to raske mål, og kom seg foran. De beholdt denne ledelsen fram til pause, på stillingen 15-13.

Andre omgangs to første scoringer kom også fra Norge, og de økte til en firemålsledelse.
På det meste var Norge hele seks mål foran Romania, men vant altså til slutt med fem mål - 30-25.

Det betyr at Norge har full pott i gruppespillet, og dermed også er vinner av gruppe D.
Romania følger med videre til Norges mellomspillsgruppe, og Norge får dermed med seg to poeng. Hvilke to lag som går videre fra gruppe C blir klart senere søndag kveld.

Norges neste kamp i mesterskapet ligger an til å bli spilt tirsdag kveld klokka 2030, og kampen kan streames på mesterskapets nettsider.