Én av Norges tre toppscorere, Christine Karlsen Alver.

Bronsefinale for Juniorjentene

Det ble tap for Nederland i semifinalen for Juniorjentene (LK00), som til slutt måtte se seg beseiret 31-29.

Norge kom best i gang, og klinte til fra start i semifinalen. Etter tre minutter spilt ledet Norge 0-3, før Nederland satte sine to første scoringer. Så var det jevnspilt fram til 5-5, og halvspilt førsteomgang. Da dro Nederland sakte, men sikkert ifra, og kunne gå til pause med en femmålsledelse på stillingen 16-11.

Nederland satte andre omgangs to første scoringer, og det tok drøyt fire minutter før Norge scoret sin første.
Norge kjempet for å ikke slippe Nederland for langt fra seg, og med ti minutter igjen av kampen utliknet Norge først til 26-26, før de halvminuttet senere gikk opp i ledelsen.
Det ble en spennende avslutning på kampen, men Nederland trakk altså det lengste strået og vant til slutt med to mål.

Dermed blir det Nederland-Ungarn i finalen, mens Norge møter Russland i bronsefinalen.
Disse kampene spilles søndag, henholdsvis klokka 1730 og 1500, og du kan streame kampene på mesterskapets nettsider.