Niende finale på rad

Elverum er klar for sin niende sluttspillfinale på rad etter seier 36-34 over FyllingenBergen.

For tredje sesong på rad blir det sluttspillfinale mellom Elverum og ØIF Arendal.

Det var spenning til siste slutt etter at begge lag hadde hatt sine perioder i kampen der de lå flere mål foran. FyllingenBergen måtte vinne for å få en femte semifinale og ledet 7-3 kun seks minutter ut i 1. omgang. Elverum hentet imidlertid opp til 10-10.

Elverums Endre Langaas fikk direkte rødt kort ti minutter før pause. FyllingenBergen lå under 20-23 til pause. Noen minutter senere hadde Elverum plusset på og hjemmelaget lå under 22-26, men de blågule scoret fem på rad og snudde til ledelse 27-26.

Dermed ble det jevnt og spennende det siste kvarteret og så sent som tre minutter før slutt sto det likt på 34-34. Elverum var dyktige, utnyttet feil hos hjemmelaget og dermed var de plutselig to mål foran

Elverum har vunnet sluttspillet sju ganger på rad. Nå får de tøff konkurranse av sesongens seriemester. Finalen spilles best av fem kamper.