Kolstad-spillerne Ronald Putans (t.v.), Rasmus Carlsen og William Aar. Foto: Tore Sæther

Kolstad overrasket

Kolstad overrasket med seier over ØIF Arendal, mens det ble storseier til Elverum i første sluttspill-semifinale.

Elverum ledet allerede til pause med ni mål over FyllingenBergen i den første av fem semifinaler i mennenes sluttspill. Elverum storseier lød til slutt på 42-29 etter 23-14 til pause.

Simen Holand Pettersen ble toppscorer med åtte mål for hjemmelaget.

Om det ikke ble så spennende i Terningen Arena, ble det desto mer jevnt og spennende i Sør Amfi. Fra 20 minutters spill var det gjestene som hadde initiativet i kampen og lå to-tre mål foran vertene. Åtte minutter før slutt hadde Kolstad økt til fire mål foran, 27-23.

Sondre Paulsens redusering til 23-25 ti minutter før slutt ble hjemmelagets siste scoring i kampen.

Laget som gjorde det godt før nyttår, men slet lenge i andre halvdel av sesongen, overrasket seriemesteren i den første sluttspillkampen. Til slutt ble det seier 29-23 og 1-0 i best av fem kamper.

Semifinale 2 spilles søndag 28. april:
Kl. 19.00 i Kolstad Arena: Kolstad–ØIF Arendal Elite. Sendes på direktesport.no.
Kl. 20.15 i Framohallen: FyllingenBergen–Elverum. Sendes på TV 2 Sport 2 fra kl. 20.10.

Tredje semifinale er terminfestet til 1. og 2. mai:
1. mai kl. 19.15 i Sør Amfi: ØIF Arendal Elite–Kolstad. Sendes på TV 2 Sport 2 fra kl. 19.00.
2. mai kl. 19.15 i Terningen Arena: Elverum–FyllingenBergen. Sendes på TV 2 Sport 2 fra kl. 19.00.