Lars Rismark var sentral i Kolstad seier. Foto: Robert Magnussen

Tre lag semifinaleklare

Kolstad og Fyllingen er klar for semifinale i sluttspillet menn etter å ha fulgt opp med nye seire onsdag.

Kolstad og Drammen ledet i hver sin periode i den andre kampen i kvartfinalen. Kolstad lå foran før Drammen overtok, men så snudde det igjen. Hjemmelaget tok innpå Drammens ledelse og med fire minutter igjen å spille var lagene likt. Derfra og inn var Kolstad best, vant de avgjørende sluttminuttene og dermed ble det seier i to kamper og avansement.

FyllingenBergen startet også med seier i forrige kamp, og hjemme mot Runar var det liten tvil om hvilket lag som kom til å avansere. I Framohallen var vertene foran fra begynnelse til slutt og vant hele 43-34 i et målrikt oppgjør.

Elverum tok seg til semifinale søndag kveld.

Det er kun en av kvartfinalene som går til en siste og avgjørende kamp. Seriemester ØIF Arendal vant hjemme i første kamp over Nærbø, men i den andre kampen var det hjemmelaget som var best. Seieren lød på 36-33, og dermed blir det kamp i Arendal 7. april.

Lagene fulgte hverandre jevnt gjennom hele oppgjøret. Bortsett fra en periode i begynnelsen av oppgjøret var det hjemmelaget som hadde føringen.