ØIF Arendal slått ut

Det ble svært spennende i kampen om kvartfinale i Challenge Cup. Dessverre holdt det ikke helt inn for ØIF Arendal.

Med 27-21-seier i første møte, gikk ØIF Arendal inn i returkampen mot Dynamo-Victor med en fordel på seks mål. Etter knappe 20 minutter var fordelen spist opp og det russiske hjemmelaget ledet 12-6.

ØIF Arendal slet med å finne flyten i spillet og hadde åtte minutters måltørke midtveis i omgangen. Samtidig spilte Dynamo aggressivt i forsvar og straffet gjestene med godt ankomstspill når de mistet ballen. Til pause var stillingen 18-13 til hjemmelaget.

Andre omgang ble jevn og spennende. Etter 47 minutter ledet Dynamo med åtte mål, men ØIF Arendal hadde ikke gitt opp håpet om kvartfinaleplass og tok innpå med to mål. Dermed var lagene likt sammenlagt med drøye fem minutter igjen å spille.

Dessverre klarte ikke det norske laget å stå i mot bakover eller å score mål fremover, og kampen endte 31-22 i favør Dynamo-Victor. Med sammenlagtsifrene 52-49 er Europacup-eventyret dermed over for ØIF Arendal.