Tøft i Frankrike

Larvik tok i helgen turen til Frankrike for å møte E.S. Besancon Feminin i tredje gruppespillkamp i EHF Cup.

Etter to tap for henholdsvis Viborg HK og Kuban hittil i EHF Cup trengte Larvik poeng. Det samme var situasjonen for Besancon, som tidligere i sesongen slo ut Fredrikstad i kvalifiseringen til EHF Cup.

Det startet bra for Larvik, som var oppe i en 7-3-ledelse, som de dessverre ikke klarte å holde på.
Fire minutter brukte Besancon på å hente opp denne ledelsen, og franskmennene spilte seg opp til en tremålsledelse til pause.

I andre omgang fortsatte hjemmelaget å øke ledelsen, og Larvik kom seg aldri tilbake. Besancon vant til slutt 32-25, og sikret seg sine første to poeng.

Dermed står Larvik uten poeng etter halvspilt gruppespill, og veien videre ser tøff ut.
To av Larviks tre siste kamper er hjemmekamp for Larvik, og søndagens motstander Besancon tar turen til Boligmappa Arena Larvik lørdag 26. januar.

De to øvrige lagene i Larviks gruppe møttes lørdag og Viborg beseiret da Kuban 31-27 på bortebane.
Viborg er dermed ubeseiret hittil, og gruppeleder med seks poeng. Kuban har fire poeng, mens Besancon som nevnt tok sine to første poeng mot Larvik, som fortsatt står uten poeng.