Borteseier for Vipers

Vipers tok to poeng i hovedrunden i Champions League, da de beseiret RK Krim Mercator lørdag ettermiddag.

Gjestene fra Kristiansand ledet hele 4-0 før hjemmelaget fikk inn sin første scoring, og etter halvspilt førsteomgang var Vipers fortsatt i føringen på stillingen 6-3.

En relativt målfattig førsteomgang til tross, Vipers ledet også halvveis - 10-8.

Utover i andre omgang tok det seg opp på scoringsfronten, også fra hjemmelaget.
Seks minutter ut i omgangen var lagene a jour, og Krim Mercator utliknet til 12-12. Halvveis i andre omgang var stillingen 17-17, før det få minutter senere var 19-19.
Det ble en spennende avslutning på kampen, da stillingen fem minutter før slutt var 22-22. Trener Ole Gustav Gjekstad tok time out, som resulterte i to raske scoringer for Vipers. Riktignok scoret hjemmelagets Tamara Mavsar kampens siste mål 18 sekunder før slutt, men det holdt ikke til seier.

Vipers vant 25-24, og tok dermed to viktige poeng i Champions Leagues hovedrunde.