Josip Vidovic, ØIF Arendal Elite

ØIF Arendal greit videre

Med hele 40-25 fra første møte var ØIF Arendal aldri truet i returoppgjøret mot tyrkiske Göztepe i Tyrkia.

Kampen endte til slutt med poengdeling 28-28.
Det ble ikke uventet en helt annen kamp i Tyrkia enn hjemme i Sør Amfi forrige kamp. Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen. ØIF Arendal Elite var foran med ett mål til pause, og hadde føringen gjennom det meste av den avsluttende omgangen. 24-22 favør ØIF Arendal viste tavla 8 minutter før slutt, men Göztepe kjempet seg tilbake og kapret ett poeng gjennom mål på frikast i kampens sluttsekunder.

Etter 28-28 i dette oppgjøret, gikk ØIF Arendal Elite videre med sammenlagtsifrene 68-53. Hvem som blir motstander for ØIF Arendal i neste runde avgjøres 27. november.
Kampfakta:
Göztepe - ØIF Arendal Elite 28-28 (14-15)
Gökdere, Bomova, Izmir, Tyrkia
Tilskuere: 2000
Målscorere ØIF Arendal Elite:
André Lindboe 5 mål, Erik Heia Pedersen, Sondre Paulsen, Sander Løvli Simonsen og Maximillian Jonsson alle 4 mål hver, Nøkkvi Dan Ellidason 3 mål, Josip Vidovic 2 mål, Olaf R. Hoffstad og Jesper Munk Johansson, begge 1 mål hver.