Nærbøs G20 til Spektrum

Lørdag ble første finalist i Junior NM klar da Nærbø slo ØIF Arendals 32-21 i Sør Amfi

Første omgang var ganske jevn og begge lag delte på å lede med ett mål. Det ble Nærbø som gikk til pause med en liten ledelse på stillingen 13-12.

Andre omgang ble en smule annerledes og her fikk vi fort se hvem som ville aller mest til Spektrum. Nærbø var hakket sterkere enn hjemmelaget og etter halvspilt omgang var de foran med syv mål. Det stoppet ikke her og Nærbø vant til slutt 32-21.

Nærbøs og garantert banens beste spiller ble målvakt Halvor-Elias Nærland. Hjemmelagets beste spiller ble Kristoffer Haugen Pedersen

Hvem Nærbø møter i finalen blir kart på tirsdag da Haslum tar i mot Bækkelaget i Nadderud Arena.

NM-finalene spilles i Oslo Spektrum 29. desember.