Tine Poklar.

Måtte tåle nederlag

Etter fire flotte seirer i Champions League måtte Elverum igjen tåle nederlag 28-30 for Plock.

Det var nøyaktig samme resultat som i det forrige oppgjøret mellom klubbene. Det ble tøft og intenst i Polen, der Elverum ledet til det var drøyt ti minutter igjen av 1. omgang. Fra Elverum-ledelse 10-9 overtok polakkene og deretter var det hjemmelaget som førte kampen.

Elverum fulgte tett bak gjennom hele 2. omgang, men klarte ikke hindre polsk seier. Polakkene er dermed fortsatt ubeseiret hjemme i gruppespillet, men Elverum ga dem hederlig kamp.

Fire lag følger hverandre i toppen av Gruppe D og skal Elverum henge med kreves seier når lederlaget Bucuresti kommer til Elverum 18. november.

Bucuresti vant 35-30 over Ademar Leon, Rihimäen Coks–Wacker Thun spilles søndag.

Champions League, gruppespill
Plock–Elverum 30-28 (17-15)
Orlen Arena, Plock, Polen
3500 tilskuere
Mål Elverum: Sigvaldi Bjørn Gudjonsson 7, Magnus Frederiksen 6, Lukas Sandell 4, Tine Poklar 3, Endre Langaas 3, Alexander Westby 3, Simen Holand Pettersen 2.
Toppscorer Plock: Ziga Mlakar 8.