Klar for NM-finale

Byåsen er klar for NM-finale i junior kvinner etter seier 27-20 over Rælingen onsdag kveld.

Det ble en spennende semifinale, som holdt seg helt jevn til kvarteret gjensto.

Rælingen scoret kampens første mål i Trondheim, men det ble jevnt hele veien i den første semifinalen for J20. Lagene byttet på ledelsen og ingen av lagene var mer enn ett mål foran i 1. omgang. Ved sidebytte var Byåsen ett mål foran, 14-13.

Det fortsatte jevnt utover i 2. omgang, men snaut halvveis i omgangen klarte Byåsen for første gang å komme to mål foran gjestene, 18-16. Derfra måtte gjestene gi slipp og Byåsen vant til slutt 27-20.

Rælingen spilte en meget jevn kamp også i kvartfinalen, men denne gang holdt det ikke helt inn.

Sola–Fana spilles 11. november. NM-finalene spilles i Oslo Spektrum 29. desember.