Bækkelaget i NM-finale

Bækkelagets G20 møter Nærbø i Junior NM for herrer etter seier 33 – 25 over Haslum.

Det ble aldri spennende i semifinalen for G20 mellom Haslum og Bækkelaget i Nadderud Arena tirsdag kveld. Haslum åpnet kampen med en scoring og det var den eneste gangen hjemmelaget var i ledelsen i løpet av kampen. De slet med å finne de gode mulighetene i et godt Bækkelaget-forsvar og med solid keeperspill fra Nikolai Wiig ledet gjestene med åtte mål på det meste i første omgang. Lagene gikk til pause på stillingen 18-11.

Andre omgang fortsatte på samme vis og etter åtte minutter ledet gjestene med ti mål. Bækkelaget fortsatte å spille godt begge veier og Haslum nådde aldri opp. Stillingen ble til slutt 33 – 25.

Oscar Aleksander Lysgård ble toppscorer for Haslum med åtte mål. Fabian Sandven scoret ni mål for gjestene.

Bækkelaget møter fjorårets vinner Nærbø i finalen.

NM-finalene spilles i Oslo Spektrum 29. desember.