Storseier i Drammen

Drammen beseiret søndag KH Besa Famgas hjemme, i første kamp i andre kvalifiseringsrunde i EHF Cup.

Det ble en målrik kamp i Drammenshallen, hvor hjemmelaget kom godt i gang fra start. Til pause var de foran med seks mål på stillingen 18-12, før de økte denne utover i andre omgang. Sluttresultatet ble 37-26 i Drammens favør.

Ola Romsaas ble Drammens toppscorer med 9 mål, i en kamp hvor Drammen viste imponerende effektivitet både i angrep og i skudduttelling.

Neste helg møtes lagene for returoppgjør i Kosovo, med Drammens seier i dag som et godt utgangspunkt for norsk avansement i EHF Cup.

EHF Cup menn
Drammen HK - KH Besa Famgas 37-26 (18-12)
Drammenshallen
Drammens målscorere: Ola Romsaas 9, Adrian Aalberg 6, Joakim André Hykkerud 5, Lasse Larsen Thorsbye 5, Thomas Boilesen 4, Aksel Horgen 4, Ole Jakob Borch 3, Ola Hoftun Lillelien 1.
KH Besa Famgas' toppscorer: Egzon Gjuka 10.
Utvisninger: Drammen 4x2 minutter, KH Besa Famgas 6x2 minutter og ett rødt kort.