Mathilde Rivas-Toft (t.v.) og Mari Molid jubler etter viktig Larvik-scoring i sluttminuttene. Foto: Svein André Svendsen

Seier over Budućnost

Larvik Håndballklubb vant en jevn og spennende kamp 23-22 over Budućnost i Champions League.

Laget reiste seg etter tre strake tap. Larvik ledet 8-5 før gjestene utliknet til 8-8. Derfra overtok Larvik og sikret seg firemålsledelse 12-8. De seks siste minuttene av omgangen brukte imidlertid gjestene til å utligne forspranget nok en gang. Dermed sto det plutselig 12-12 til pause.

Tapene i tidligere kamper har irritert jentene og denne gang klarte de å komme tilbake etter hvilen. Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom en spennende 2. omgang. I sluttminuttene overtok Larvik initiativet og førte med ett og to mål.

Odense–Metz spilles søndag.

Champions League kvinner, gruppespill
Larvik HK–Budu
ćnost  23-22 (12-12)
Boligmappa Arena Larvik
1150 tilskuere
Målscorere Larvik: Mari Molid 9, Mathilde Rivas-Toft 4, Emilie Christensen 4, Guro Ramberg 2, Martine Wolff 2, June Andenæs 1, Tonje Roth Berglie 1.
Toppscorer Budućnost: Katarina Bulatovic 5, Milena Raicevic 5.
Utvisninger: Larvik 3x2 min., Budućnost 5x2 min.

Mer om Champions League kvinner

20181013-Larvik-Molid,-Oustorp,-Rundbråten-640-px.jpgMari Molid (t.v.) og Guro Rundbråten gratuleres av Larvik-trener Geir Oustorp etter kampen. Foto: Svein André Svendsen