Ragnhild Dahl. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Scoret i sluttsekundene

Det blir semifinale i VM! Juniorjentene scoret i sluttsekundene da Norge vant 27-26 over Frankrike onsdag kveld.

– Dette var virkelig en lagseier. Vi hadde fokus på samhold før kampstart og fokus på at alle skulle bidra. Vi har slitt i forsvar i halvannen uke, men den arbeidsinnsatsen som ble lagt ned i kvartfinalen var helt ekstrem. Det er vi superglad for, sier Vigdis Holmeset i trenerteamet til handball.no.

Tolv minutter før slutt lå de norske jentene under med fire mål, men kjempet seg tilbake og mistet aldri moralen.

– Vi er ekstremt fornøyd med hele laget, men aller mest at vi fikk til forsvaret, sier hun.

Det endte 24-24 mellom Norge og Frankrike da lagene hadde spilt to omganger. Gode målvakter i begge ender av banen i ekstraomgangene sørget for at det holdt seg jevnt. I sluttsekundene kom de norske jentene i angrep, der Ragnhild Valle Dahl satte ballen i nettet og sikret avansement til semifinalen!

Mariann Gabrielsen scorte viktige mål underveis og Guro Nestaker hindret det siste franske skuddet i ordinær tid.

Semifinalen spilles fredag kl. 17.30 mot Russland.