Aker vant kvinneklassen. Foto: Svein André Svendsen/NHF

Nye Beach-mestere

Seks Norgesmesterne 2018 er kåret i sanda i Sandefjord, etter beach-fest tre dager til ende.

Aker Topphåndball 2, med en rekke landslagslagsspillere, gikk til topps i kvinneklassen etter seier 2-0 over Fjellhammer i finalen. Aker Topphåndball fikk bronse etter 2-0 over Ros i bronsefinalen.

Herreklassen ble vunnet av teknisk arrangør Runar, etter 2-0 i finalen over Ros, med Torbjørn Bergerud blant laglederne. Her gikk bronsen til Oslo-Studentene 4, som vant 2-1 over Nordstrand.

Vinnere av seniorklassene er invitert til Champions Cup 25.–28. oktober. Det spilles mest sannsynlig på Sicilia.

Hjemmeseier ble det også i J18, der Runar vant 2-0 over Toten. Moelven tok bronse etter 2-1 over Skrim i kampen om tredjeplassen.

J16-klassen innledet søndagens finaler, og som i fjor var det Son som kunne heve pokalen. I år var det Son 3 som vant 2-0 over Heradsbygda i finalen. Hønefoss tok bronse etter 2-0 over Skrim i bronsefinalen.

G16 ble vunnet av Melhus, etter seier 2-1 over HK-72 Sande. Bronse gikk til Ros 2, som vant 2-0 over HK-72 Sande 2.

Åpen klasse kvinner ble vunnet av Kjelsås, som vant 2-1 over Gøy Håndballklubb etter shoot out.

Det tre dager lange rekordstore sandhåndball-mesterskapet med 78 lag ble arrangert for 16. gang – og for 13. gang i Sandefjord.