Borteseier igjen!

ØIF Arendal vant knepent mandag, og i andre semifinale var det nok en gang bortelaget som tok hjem seieren.

De første minuttene var imidlertid både målfattige og jevne, og etter 7 minutter spilt var stillingen 2-2.
Så stengte Drammens Mathias Kolstad Holm buret, og 8 minutter senere hadde Drammen dratt fra til stillingen 3-6.
Til pause økte gjestene ledelsen og gikk i garderoben 8 mål foran, på stillingen 7-15.

Andre omgang fortsatte der første sluttet, selv om ØIF Arendal knappet noe innpå Drammens ledelse.
10 minutter ut i omgangen hadde imidlertid Drammen økt ledelsen igjen, og lå foran med både 10 og 11 mål, før ØIF Arendal svarte.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende, selv om det var hjemmelaget som fikk den beste avslutningen i kampen, og fikk pyntet på resultatet.

Til slutt vant Drammen med fem mål, med 21-26 som sluttresultat.
Dermed er det duket for en tredje semifinale også mellom disse lagene, og denne spilles i Drammenshallen søndag 6. mai.