Bortetap for Vipers

I den første semifinalen i EHF-cupen tapte Vipers med tre mål borte mot danske Viborg.

Det ble en tett førsteomgang i Viborg lørdag. Vipers åpnet best, men det var Viborg som avsluttet best. Det var jevnt store deler av de første tretti, men det var de danske pigene som gikk til pause med ledelse.

Vipers kom bakpå i starten av andre omgang, Viborgs to-mål ledelse ble raskt økt til seks uten at gjestene fra Kristiansand hadde hatt en eneste nettkjenning.

– Vi slet veldig og fikk ikke noen rytme i forsvarsspillet, kommenterte Vipers-trener Kenneth Gabrielsen til Fædrelandsvennen etter kampslutt.

Vipers avsluttet bedre, men tapte likevel med tre mål og stillingen 34-31.

Det var ikke noen god kamp av oss. Bakover er vi for sent ute nesten hver eneste gang, men når vi scorer 31 mål på bortebane, så ligger vi likevel ganske bra an før returmøtet, kommenterte Kenneth Gabrielsen.

Utgangspunktet for returkampen er absolutt optimistisk. Den andre semifinalen spilles sørdag 14. april klokken 16:00 i Aquarama, Kristiansand.