Seier i første kamp

FyllingenBergen tok første stikk i kampen om kvartfinaleplass i EHF Challenge Cup.

Etter en lengre pause fra europacupspill var FyllingenBergen endelig klar for 8-delsfinalen i EHF Challenge Cup. Turen gikk denne helgen til Bitola, Makedonia for å spille første av to kamper mot HC Eurofarm Rabotnik.

I store deler av første omgang var FyllingenBergen helt klart best og med 20 minutter spilt hadde de en fin ledelse på 5 mål. Stilingen var da 5-10, men hva som skjedde de siste 10 min er ikke så enkelt å si. Eller jo, Fyllingen bommet på flere av sine sjanser og vertene traff sine, så lagene gikk til pause på stillingen 11-12.

Andre omgang startet med to lag som virkelig ville vinne kampen. Det var lenge uavgjort, men midtveis i omgangen begynte heldigvis FyllingenBergen å dra litt i fra og fikk en fin tremålsledelse.

Statusrapport fra hallen på ca samme tidspunkt, via FyllingenBergen sin facebook-side:
“Grisekaldt i hallen. Publikum sitter med boblejakker og fryser allikevel!"
"Publikum har begynt å gå. Sikkert fordi det er varmere ute.”

Fyllingen klarte derimot å holde varmen med denne tremålsledelsen og kan nå dra hjem til Bergen med en fot i kvartfinalespillet.

Returkampen spilles lørdag 17. februar kl. 16:00 i Framohallen. Ta turen, dere som kan, og hjelp guttene med det siste steget inn i kvartfinalen.