Elverumseier

Elverum spilte god angrepshåndball da de søndag vant med ett mål mot rumenske Dinamo Bucuresti.

Det ble en tøff åpning for gutta fra Elverum da de møtte Dinamo Bucuresti til Champions League kamp i Romanias hovedstad søndag kveld. Elverum kom til mange gode målsjanser, og fikk god uttelling - men det hele hjalp lite når forsvarsspillet var elendig. Lagene fulgte hverandre tett, og til pause var stillingen 16-16.

Forsvaret ble bedre, om ikke på topp, i den andre omgangen. Elverum fortsatte å storspille i angrep, men Dinamo holdt følge nesten helt ut. Morten Nergaard kom inn på slutten av kampen etter å ha vært byttet ut en periode, og reddet seks av de åtte siste ballene. De siste minuttene ble mer spennende enn hva godt er, men Elverum holdt helt ut, og vant knepent 34-33. Elverum har nå 10 poeng i gruppe C, og har satt poengrekord (8 poeng i forrige sesong) i Champions League!

Elverum tar i mot Ademar Leon hjemme i Terningen Arena til siste gruppespillkamp i CL søndag  3.12. klokken 17:00.

Dinamo Bucuresti - Elverum Håndball 34-33 (16-16)