Avsluttet med stil

I kampen om 11. plassen var det de norske juniorguttene som tok innersvingen på Island i Junior-VM.

Den aller siste kampen i VM mot Island ble en meget posititiv opplevelse for juniorgutta. Etter det kjipe tapet mot Danmark i går klarte de å reise seg mesterlig.

Kampen startet derimot jevnt de første ti minuttene, hvor de byttet på å lage mål. Etter det klarte Norge å få i gang forsvarspillet, noe som resulterte i mange kontringer. 20 utrolig solde minutter fra Norge gjorde at kampen var så og si avgjort til pause, 20-12.

Andreomgangen ble derfor ikke av det spennende slaget. Den bærte preg av det hadde vært et langt mesterskap og at kampen allerede var avgjort. Til slutt stod det 33-27 til Norge, som gjør at de tok 11. plassen i Junior-VM.

Trener Vidar Gjesdal var veldig fornøyd med kampen og mesterskapet totalt.
- Jeg er veldig fornøyd med at vi responderte så bra etter gårsdagens kjedelige tap mot Danmark, spesielt siden den ble spilt så sent på kvelden. Bortsett fra at vi ikke presterte godt nok i den kampen, er jeg veldig fornøyd med mesterskapet.