Ubeseiret så langt

Jentene våre har enda ikke ikke tapt en eneste kamp i mesterskapet, hvor langt kan dette gå?

Gårsdagens utsatte kamp mot Polen, og siste kamp i gruppespillet, ble spilt i dag tidlig. Med seier i denne kampen tok Norge førsteplassen i puljen og gikk inn i mellomspillet med full pott.

Kampens toppscorer: Maren Aardal 16 poeng.

Kampinfo Norge – Polen 2-0

Dagens andre kamp og mellomspillets første var mot Hellas, som ble nummer 2 i sin innledende pulje. Norge tok fort ledelsen i første omgang, men grekerne var ikke dårlige og var stadig vekk hakk i hel. Norge vant første omgang 18-15. Hellas starter andre omgang godt og får fort overtaket, men heldigvis henter Norge seg inn igjen mye takket være gode redninger av vår keeper. Dette var kanskje ikke den beste omgangen i turneringen, men heldigvis drar Norge dette i land og vinner til slutt kampen.

Kampen toppscorer: Katinka Blaasmo Haltvik 14 poeng.

Kampinfo Hellas – Norge 0-2

Tredje og siste kamp for dagen var mot Italia, som ble nummer tre i sin pulje. De norske jentene har et veldig godt lag om dagen og som ventet fikk vi raskt overtaket. Jentene så seg aldri tilbake og vant komfortabelt første omgang 22-10. Godt forsvar og gode trekk fremover gjorde at de som forventet også vant andre omgang.

Kampens toppscorer: Maren Aardal 15 poeng

Kampinfo Norge – Italia 2-0

Følg Norges jenter på Facebook og Instagram

Etter 6 kamper i mesterskapet ligger Maren Aardal på 2. plass på toppscorerlisten, med et lite poeng mindre enn, Ewa Mowicka fra Polen. Skyt på Maren!

Jentene har to kamper igjen i mellomspillet, først ut er Ungarn, som kan sees på TV2 Sportskanalen i morgen, fredag, kl. 11:00 og kl. 15:00 møter de Nederland.