Tap i første kamp

Guttelandslaget (LM00) spiller denne helgen turnering i Polen. Det ble tap i den første kampen mot Ungarn.

De norske guttene møtte tøff motstand i sin første kamp i Polen. I førsteomgang spilte de jevnt, men ble til tider litt for utålmodige og gikk på tidlige avslutninger. – De blir for hete i toppen, forteller trener Kristoffer Froestad over telefon. Til pause var det norske laget fire mål bak Ungarn. Ingenting var avgjort.

Guttelandslaget kom fort opp igjen i den andre omgangen, og reduserte med tre raske mål.
 - De spilte flott forsvarsspill, som er imponerende med tanke på den korte forberedelsestiden, sier Froestad. Han trekker også fram målvakt Robart Jansen, som reddet flere viktige baller. Dessverre for de norske guttene ble det for mange tekniske feil mot slutten, og de klarte aldri å ta igjen motstanderen. Kampen endte 26-22 til Ungarn.

Neste kamp for Norges guttelandslag i turneringen er mot Israel lørdag 08. april kl 18.00.