Sluttspillsemfinaler

Søndag kveld ble de to første semifinalene i kvinnenes sluttspill i GRUNDIGligaen spilt.

I Trondheim tok Byåsen i mot Larvik for første semifinale, og det var gjestene som fikk den beste starten.
Etter halvspilt førsteomgang ledet de 12-4, før Byåsen våknet og reduserte Larviks ledelse til 16-12. Ved pause ledet Larvik 20-15, en ledelse de holdt de første minuttene i andre omgang. Mot slutten av kampen var Byåsen oppe på 29-29, før to raske mål fra Larvik sikret seier 31-30.

Semifinale Sluttspill kvinner
Byåsen - Larvik 30-31 (15-22)
Trondheim Spektrum
Byåsens toppskårer: Emilie Hegh Arntzen - 7 mål
Larviks toppskårer: Linn-Kristin Riegelhuth Koren - 7 mål

I den andre semifinalen møttes Storhamar Håndball Elite og Vipers Kristiansand. I den kampen var det bortelaget som kom best igang, og ledet 5-3 etter snaut sju minutters spill, før hjemmelaget utlignet bare minuttet senere. Ved halvspilt førsteomgang var det også uavgjort, 8-8, mens bortelaget ledet 14-13 til pause. Første halvdel av andre omgang ble like jevn, før Storhamer sakte, men sikkert dro i fra. Med bare to minutter igjen å spille var Vipers oppe i ryggen på hjemmelaget, før hjemmelagets Bettina Riegelhuth sikret seieren på 29-27.

Storhamar Håndball Elite - Vipers Kristiansand 29-27 (13-14)