Seier for U-jentene

Ungdomsjentene imponerte med godt forsvarsspill og seier over Polen, etter en svært spennende avslutning.

De tøffe jentene fra Polen kom fort i gang mot de norske ungdomsjentene i Romania. Etter to raske scoringer fra motstanderne viser Norge seg frem på straffemerket, og kampen snur rett vei sett med norske øyne. Norge vinner til slutt 26-23, etter en spennende avslutning.

U-jentene framførte nok en gang godt spill i forsvar. Det tar noen minutter før de kommer seg ordentlig inn i kampen, men leder komfortabelt med dobbelt så mange mål etter 20. spilte minutter (10-5). Sett bort i fra to straffebom og en del tekniske feil, gikk Norge fortjent til pause med en seks måls ledelse.

De Polske jentene meldte seg på i den ander omgangen, og reduserte med to raske scoringer etter ti spilte minutter. Jentene fra Norge virker ikke lenger like sikre, hverken fremover eller bakover på banen. Når det står ni minutter igjen på klokka er Polen à jour: 21-21. De to lagene fulgte hverandre tett, med Norge i spissen. Den norske målvakten viste seg for alvor frem de siste minuttene og bidrar til seier for de norske ungdomsjentene.

Neste kamp for U-jentene er søndag 19.mars klokken 12.15 mot hjemmenasjonen Romania.