Larvik med fin seier

Det kan se ut til at en god oppladning på danskebåten gjorde susen for Larvik.

Allerede før denne kampen, som var nest siste kamp i hovedrunden, var det klart at Larvik var klar for kvartfinale i Champions League, men hvilken plass vil de havne på til slutt?

Kampen starter med to lag som rolig føler på stemningen, men det tok heldigvis ikke lang tid før Larvik fant ut at dette gikk for tregt og satte opp tempoet. Med godt samspill, hvor begge sidebackene (Stange og Kurtovic) ser streken (Malm Frafjord) opp til flere ganger, rykker Larvik fra og etter 15 minutter leder de allerede med fem mål (10-5). Det hjelper selvfølgelig også at Midtjyllands storscorer til nå i CL, Stine Jørgensen, ikke har en god førsteomgang, og Larvik kan gå til pause med en komfortabel ledelse på 18-11.

Muligens var denne ledelsen litt for komfortabel, for Larvik startet på langt nær så bra som de avsluttet første omgang. Midtjylland tok kontrollen og med økt tempo i angrep og en Stine Jørgensen som hever spillet sitt fremover, i tillegg til et forsvar som ble oppmerksom på innspill til Malm Frafjord, tok de raskt innpå og etter 10 min var stillingen 16-20.

Men nok er nok! Larvik våkner etter den kanskje litt lange pausen og får noen fine mål. Amanda Kurtovic, med bare ett mål i første omgang, trer frem og scorer 6 i andre og blir Larviks toppscorer. Sandra Toft har en god dag og bidrar sterkt til at Larvik går av banen med en seier på 28-24. En annen Larvikspiller som også bør nevnes, som var veldig god både foran og bak igjennom hele kampen, er Tine Stange.

Gruppe 2 har vært veldig jevn og med seier i Danmark er det nå klart at Larvik blir minimum nummer to. Györ skal søndag 5/3 spille kamp mot Team Esbjerg, før de neste helg 12/3 tar turen til Larvik hvor siste kamp i hovedrunden skal spilles.