God kamp av Glassverket

Fin avslutning  i EHF Cupen, gruppe D, da Glassverket tok i mot Lada i Drammen.

Selv om det var klart allerede før denne kampen at Glassverket ville havne sist i gruppe D, var det klart at jentene fra Drammen ønsket å avslutte med stil.

Glassverket kom godt i gang og ledet med tre mål etter halvspilt omgang. Gode redninger av Guro Rundbråten hjelper jentene slik at de kan gå til pause med en 15-12 ledelse.

De fortsatte med det gode spillet i andre omgang og ledet fortsatt med 3 mål da det gjenstod 5 min. Lada hadde tydeligvis også lyst til å vinne og gjorde det ekstra spennende de siste minuttene, men jentene fra Drammen vinner til slutt 26-25.

Tiril Merg og Birma Berg Haraldsdottir har en god dag på jobb og scorer halvparten av målene til Glassverket med henholdsvis 7 og 6 mål.